NOTICE: NEW FORUMS

We are excited to share with you our brand-new and improved Disruptor Beam forums!

We've chosen new forum software that brings added functionality to improve your experience, including increased spam management. Your username details have been carried over, so you should be able to login with your old forum details without issue. For our veteran community members, you'll see that we have many of the thread categories you’re used to, so we hope you'll feel right at home there.

Our new forums are located here: https://forum.disruptorbeam.com/stt/

 
   
Cant start game due to bug, any workarounds ? 
Posted: 09 September 2017 08:27 PM   [ Ignore ]  
Avatar
Cadet
Rank
Total Posts:  2
Joined  2017-09-09


So for the prologue, on the first mission called the beginning , i am supposed to click the box that says new under it. However at this point the whole game is nonresponsive. I cant click x and i cant comtinue . Force close and reinstall does not work. Tried on both my iphone 6s plus and ipad pro and no luck . Any suggestions ? Saw a similar thread on reddit and was not resolved there either.

Profile
 
 
Posted: 13 September 2017 01:56 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Federation Council
RankRankRankRankRankRankRank
Total Posts:  5993
Joined  2013-02-08
guest_883654393872384 - 09 September 2017 08:27 PM


So for the prologue, on the first mission called the beginning , i am supposed to click the box that says new under it. However at this point the whole game is nonresponsive. I cant click x and i cant comtinue . Force close and reinstall does not work. Tried on both my iphone 6s plus and ipad pro and no luck . Any suggestions ? Saw a similar thread on reddit and was not resolved there either.

Hi there, and welcome!

I am sorry you are experiencing this issue, I am looking for more details to be able to file a bug report.
Is this the first time you tried the game on those devices?
It happened after installing the app and playing the game?

 Signature 

Shan
Player Experience Specialist, Disruptor Beam

Profile
 
 
Posted: 13 September 2017 09:21 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]  
Avatar
Cadet
Rank
Total Posts:  2
Joined  2017-09-09

Hi and thanks for the response. I sent a help ticket but no solution was offered. I’ve played before but I wanted to start a new account because it had been so long. So I made a new account and then became locked in this frozen state. Installing and force closing will not help and I’ve seen multiple other folks on Reddit with the same issue. Is there anyway to reset my account to get around this bug? If really like to get back into this but I can’t even get started.

Profile