Game of Thrones
 
   
SS Training
Posted: 15 May 2017 03:31 PM   [ Ignore ]  
Avatar
Warden
RankRankRankRankRankRank
Total Posts:  1339
Joined  2014-11-29

Is anyone else having trouble with the training? Every time I train a SS the point screen doesn’t close unless I do it.

Then I can only do 1 ss cause if I try to train another the game times out.

Anyone else having this issue?

Profile
 
 
Posted: 15 May 2017 05:59 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]  
Avatar
Smallfolk
Rank
Total Posts:  38
Joined  2016-02-03

It works fine for me.

I play through the DB site on Chrome.

Profile
 
 
Posted: 15 May 2017 06:04 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]  
Avatar
Warden
RankRankRankRankRankRank
Total Posts:  1339
Joined  2014-11-29

I’m on DB site on IE. I’ll switch browsers and see if it makes a difference.

Profile
 
 
Posted: 15 May 2017 06:07 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]  
Avatar
Warden
RankRankRankRankRankRank
Total Posts:  1339
Joined  2014-11-29

I switched over to Edge and now it works. I guess it doesn’t work right on IE.

Something else that is broken…...

smh

Profile
 
 
Posted: 15 May 2017 06:12 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]  
Avatar
Smallfolk
Rank
Total Posts:  42
Joined  2016-12-09

Don’t expect anything to work on internet explorer.

 Signature 

Leader of House of Fire

Profile
 
 
Posted: 15 May 2017 08:18 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]  
Avatar
Warden
RankRankRankRankRankRank
Total Posts:  1054
Joined  2013-03-24

Internet Explorer…


HAhahahahahahaHA


Lol


Best joke I’ve heard all day

 

 Signature 

Officer in Winter is Coming Alliance
Schadenfreude - Bounty Hunter
Wight Wedding - Darkest Horror

Profile
 
 
Posted: 15 May 2017 09:11 PM   [ Ignore ]   [ # 6 ]  
Avatar
Warden
RankRankRankRankRankRank
Total Posts:  1339
Joined  2014-11-29

I have to use IE cause all the companies I work with use it.

I didn’t think it was too much to ask to be able to train a ss in it.

Profile